Druhé album GIANT ROOKS plní očekávání fanoušků

Read Time:1 Minute, 0 Second

Němečtí GIANT ROOKS naplnili očekávání svých fanoušků a na začátku letošního roku vydali emotivní druhé studiové album „How Have You Been?“ Po mezinárodním úspěchu svého debutu „Rookery“ z roku 2020 je kapela zpět se 14 novými písněmi, které znovu zajistily spojení s fanoušky.

V srdci GIANT ROOKS stojí skupina talentů: Frederik Rabe (zpěv), Finn Schwieters (kytara), Luca Göttner (baskytara), Jonathan Wischniowski (klávesy) a Finn Thomas (bicí)

Se svým nejnovějším albem, které obsahuje i zářivý singl „For You“, pokračuje kapela v posouvání hranic svého zvuku a zároveň zůstává věrná svému charakteristickému stylu. „For You“ je dokonalý úvod k albu. Píseň se  strhujícím klavírním intrem, hřejivými smyčci a výkonnými bicími připravuje půdu pro emocionální cestu. Jak kapela vysvětluje: „Tato píseň má zvláštní místo v našich srdcích. Označuje úvodní skladbu našeho druhého alba a je tou úplně první, které jsme pro ni napsali.“

Od svého založení v roce 2015 si GIANT ROOKS vydobyli pevné místo v hudebním světě, a díky své nakažlivé energii a neochvějné vášni pro to, co dělají, jsou připraveni udělat krok na další úroveň.

About Post Author

Playlist Music

Informace a zajímavosti z hudebního světa, hudební tipy a novinky v rozhlasovém éteru!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Palaye Royale vydávají po dvou letech plnohodnotné studiové album
Next post Devon Allman je zpět s novou hudbou